Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Försäkringar

Kvinna i bil

I samarbete med Tre Kronor försäkringar AB kan vi erbjuda försäkringar för boende och fordon. Gör försäkringar till en enkel fråga och välj mellan våra BAS eller PLUS-försäkringar. BAS ger dig ett bra grundskydd. Med PLUS får du det som normalt ingår, och mycket mer.

  • Omfattande försäkringsskydd utan en massa tillägg
  • Enkel och smidig skadehantering
  • 15 % på samtliga försäkringar när du tecknat både Hem- eller Villahemförsäkring och Bilförsäkring
  • Ingen extra avgift om du väljer att betala per månad

 

Lägenhet

Hemförsäkring

Försäkra hemmet. Vill du ha mest heltäckande hemförsäkringsvillkor som sträcker sig långt utanför hemmets väggar? Då skall du välja HemPLUS.

Läs mer om hemförsäkring

Ett hus med en grön dörr

Villahemförsäkring

Vill du ha några av marknadens mest heltäckande försäkringsvillkor för villan och hemmet, som sträcker sig långt utanför hemmets väggar? Då skall du välja VillahemPLUS. Den innehåller bland annat en omfattande reseförsäkring och ersätter stöld av egendom utanför hemmet till ett värde på upp till 70 000 kronor. Om du är nöjd med ett bra grundskydd , ska du istället välja VillaHemBAS.

Man målar hus

Fritidshusförsäkring

Försäkringslösningen för fritidshus finns i två varianter - FritidshusBAS och FritidshusPLUS. I den senare ingår bland annat ett unikt allriskskydd på upp till 200 000 kronor för tomt och byggnad.

Kvinna i bil

Bilförsäkring

En bra bilförsäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för din bil, dig själv och dina medtrafikanter.

Lastbil

Lätt lastbil

En bra försäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för din lätta lastbil, dig själv och dina medtrafikanter.

Lär mer om lätt lastbilsförsäkring

Husbil

Husbilsförsäkring

En bra försäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för din husbil, dig själv och dina medtrafikanter.

Husvagn

Husvagnsförsäkring

En bra försäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för din husvagn, dig själv och dina medtrafikanter.

Släpvagn

Släpförsäkring

En bra försäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för ditt släp, dig själv och dina medtrafikanter.

Barn på pulka, bob och kälke

Snöskoterförsäljning

En bra försäkring är anpassad efter dina behov oc h önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för din snöskoter, dig själv och dina medtrafikanter.

Vid skada

Fyll i skadeanmälan och skicka til Tre Kronor, klicka här för att komma till  Tre Kronor - Skadeanmälan 

Försäkringsgivare

Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB, 106 60 Stockholm. För försäkringsavtalen tillämpas svensk lag.

Stäng Skriv ut