Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Sponsring

Viktigt meddelande – Varning för bedrägeriförsök. Just nu får vi indikationer på att kunder har blivit kontaktade via sms och telefon med olika uppmaningar. Logga inte in med BankID, tryck inte på länkarna, ring inte numren i sms:en och skydda dina koder! Vi på sparbanken tar aldrig kontakt med våra kunder på det här sättet. Ta hand om er och var uppmärksamma!

För oss är Gotland världens mittpunkt.

Sparbanken Gotland är en annorlunda bank. Vi är nämligen den enda banken i världen som bara finns på Gotland. Därför kan vi inte bara hjälpa dig att förenkla din privatekonomi eller ditt företagande. Vi är dessutom experter på allt som gör livet här lite speciellt. Vi är den enda banken som låter vinsten stanna på ön.

Välkommen till Sparbanken Gotland

Är du vår nya kollega?

Sökes: Senior företagsrådgivare

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och vara med och bidra till att utveckla samhället och stötta kunderna i att förverkliga sina drömmar.

vallmo  i solnedgång

Flytta dina bolån till oss – en närmare och mer personlig bank

Flytta bolånet till din lokala bank!
Den bolåneränta du får hos oss är alltid personlig, och kan därför skilja sig från vårt listpris på bolån.

Våra öppettider i kassan (obokade besök)

Fredag 19/4 är växeln öppen kl.13:00-15:00.

Hemsekontoret
Måndagar kl. 10-15
Onsdagar kl. 10-15

Romakontoret
Tisdagar kl. 10-15
Torsdagar kl. 10-15

Övriga tider öppet för rådgivning kontakta oss för att boka tid:
Mail: info@sparbankengotland.se
Telefon: 0498-40 48 65

Vid kontanta insättningar över 5 000 kr behöver du lämna in kvitto eller motsvarande underlag som visar pengarnas ursprung.

Maxbeloppet för kontanta insättningar under våra öppettider uppgår till 10 000 kr. Önskar du sätta in ett större belopp ber vi dig kontakta banken för att boka in en tid.

Varmt välkommen! 

Content Creator

Vad kommer du att upptäcka efter 65?

Du kanske kommer att bli jättegammal! Och då finns det en massa nytt att upptäcka. Se till att du har råd sen när du har tid.

Glad familj kramas hemma i en soffa

Ekonomin blir roligare ju bättre koll du har på den

Här har vi samlat tips och råd som du kan ha nytta av, såväl i vardagen som vid de större valen i livet. Allt för en hållbar ekonomi.

Sponsring - ett sätt att betala tillbaka till Gotland.

Vi stöttar det gotländska samhället, bland annat genom att sponsra olika initiativ och verksamheter som har svårt att få finansiering på annat sätt. Driver du en sådan verksamhet? Eller känner du till någon? Tipsa oss!

Personlig service 7-20

Du vet väl om att du kan få personlig service och hjälp med många av dina ärenden genom vårt kundcenter som håller öppet alla dagar mellan klockan 7-20 (stängt storhelger och vissa röda dagar).

För att kunna ringa oss behöver du vara ansluten till vår telefontjänst. Du ansluter dig i internetbanken. När du ringer oss identifierar du dig med Mobilt BankID eller PIN-kod. Om du glömt din kod skapar du en ny, även den i internetbanken.

 

Smiling man with headset at customer center

Aktuellt

Happy man showing mobile phone to friend

Var förberedd på stärkt skydd

Nu stärker vi skyddet mot bedrägerier. Därför kan du behöva bekräfta din identitet oftare med ett pass eller nationellt ID-kort (ej körkort) när du använder internetbanken och appen. 

 

 

Man waits at a bus stop

Bli mer Svårlurad

Vi har gått ihop med Sveriges banker för att sprida kunskap och ge konkreta tips på hur du och dina närstående kan skydda er mot bedrägerier.

Pappa sitter hemma vid köksbordet med en bebis i knät och skriver på en laptop

Börja spara idag - öppna ett fasträntekonto

Vi erbjuder fasträntekonto med löptider från 3 månader upp till 5 år. Du kan själv öppna detta i Internetbanken (ej i bankappen) eller kontakta något av våra kontor om du vill ha hjälp. 

Upp till 2,70% på Sparbankskonto med fria uttag

Sparbankskontot är ett sparkonto utan bindningstid och med fria uttag.

Aktuell ränta
2,10% för saldo understigande 50 000 kr
2,70% från första kronan vid saldo överstigande 50 000 kr